Eiken haardhout kopen

Heeft u een houtkachel of openhaard en stookt u minstens 3 blokken tegelijk dan eikenhout beste haardhout voor uw kachel of haard kunnen zijn. Ons eikenhout komt voornamelijk uit Duitsland. Hier wordt het gezaagd, gekloofd en met de restwarmte die vrijkomt met de produktie van electriciteit in biogas installaties gedroogd. Volkomen duurzaam en prachtig regelmatig gedroogd eikenhout. Schoon eikenhout dat na het drogen nog getrommeld wordt voordat het keurig netjes secuur in stevige pallets wordt gestapeld.

Pallet eikenhout kopen

Onze pallets met eikenhout zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Het eikenhout wordt gezaagd en gedroogd geleverd, waardoor het haardhout een vochtpercentage van <20% bevat. Het eiken haardhout wordt strak gestapeld op stevige pallets, zonder zaag- en kloofafval!

Eikenhout bezorgen op werkdag van uw keuze

Bij NuHaardhout.nl is het mogelijk om uw eikenhout te laten bezorgen op iedere werkdag van uw keuze. U kunt na het bestellen van het haardhout zelf de bezorgdag kiezen. Wij hebben duurzame relaties met onze haardhout producenten. Dit betekent dat we continu bezig zijn met het verbeteren van onze producten, regelmatig ons assortiment kunnen uitbreiden en de beste kwaliteit haardhout van Nederland kunnen waarborgen. Wij zijn tevens FSC gecertificeerd, wat betekent dat al onze haardhout producten duurzaam worden geproduceerd! Bent u op zoek naar meer soorten hout? Kijk dan eens bij beukenhout of essen haardhout.

Hulp nodig bij eikenhout kopen?

Wanneer u hulp nodig hebt bij het aanschaffen van haardhout kunt u iedere werkdag tussen 8.30 en 22 uur contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Eikenhout kopen doet u op NuHaardhout.nl!