Berken haardhout kopen

Heeft u een houtkachel of openhaard en stookt u maximaal 3 blokken tegelijk dan is berkenhout het beste haardhout voor uw kachel of haard. Berken haardhout wordt nog wel eens onderschat als haardhout maar de makkelijke brandeigenschappen, hoge energiewaarde, fraaie kleur van de bast en heerlijke beetje zoete geur maken berkenhout tot prima haardhout. Bijkomend voordeel van berkenhout is dat het absoluut niet spat, een veilige gedachte met bijvoorbeeld een open haard.

Kwalitatief berkenhout kopen voor uw haard

Onze pallets met eikenhout zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Het eikenhout wordt gezaagd en gedroogd geleverd, waardoor het haardhout een vochtpercentage van <20% bevat. Het eiken haardhout wordt strak gestapeld op stevige pallets, zonder zaag- en kloofafval!

Pallet berkenhout van NuHaardhout.nl

Het berkenhout van NuHaardhout.nl voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor haardhout. Zo is het hout gezaagd, gedroogd en strak gestapeld. De pallets berkenhout zijn royaal gevuld en van stevige kwaliteit. Schaft u berkenhout aan van NuHaardhout.nl? Dan bent u verzekerd van puur berken haardhout, zonder kloof- of zaagafval! Berkenhout kopen doe je bij NuHaardhout.nl!

Berken haardhout bezorgd op werkdag naar keuze

Uw berkenhout laten bezorgen op iedere werkdag naar keuze? Dan kan eenvoudig bij NuHaardhout.nl! Plaats uw bestelling haardhout en plan zelf direct de bezorging in. Wij werken al jarenlang met betrouwbare producenten op het gebied van haardhout. Zo kunnen we de beste kwaliteit waarborgen en zijn we continu bezig met het verbeteren van onze producten. Op zoek naar andere soorten hout? Kijk dan eens bij essenhout. De haard op een goede manier aansteken? Kijk dan eens op de aanmaakhout pagina.

FSC gecertificeerd berkenhout

Wanneer u advies nodig hebt bij het maken van uw keuze voor berken haardhout, kunt u iedere werkdag tussen 8.30 en 22 uur contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Berkenhout kopen doet u op NuHaardhout.nl!