HAARDHOUT / OPENHAARDHOUT BESTELLEN

Haardhout bestellen is het makkelijkst online. U hoeft de deur niet uit en het wordt gewoon bij u thuis afgeleverd. Grootste voordeel is natuurlijk dat u het openhaardhout niet zelf hoeft te vervoeren. Wanneer u een hele pallet hout voor de openhaard bestelt, krijgt u namelijk ongeveer 950 kilo hout geleverd!

GOEDKOOP HAARDHOUT

GibaHaardhout.nl is de beste leverancier van openhaardhout met de laagste prijs. Wij hebben ons ten doel gesteld om het bestellen van haardhout voor u zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt bij ons het beste haardhout bestellen voor de laagste prijs. We leveren snel en gratis. Bovendien is de keuze in houtsoorten groot. In ons assortiment vindt u zacht haardhout, zoals elzenhout, en hard haardhout zoals eikenhout en haagbeuk openhaardhout.

HAARDHOUT, PELLETS EN BRIKETTEN

U kunt bij GibaHaardhout.nl verschillende soorten bestellen in diverse vormen:

-          Halve of hele pallets essenhout, eikenhout, berkenhout, elzenhout of beukenhout openhaardhout.

-          Pallets met 72 netzakken haardhout. Netzakken bevatten 9 kilo haardhout van ieder gewenst soort.

-          Ronde houtbriketten wegen 2 kilo per stuk en geven een schitterend vuur. De vlam is prachtig en de briketten gloeien lang door.

-          Houtpellets, pallets met 50 zakken en pallets met 100 zakken

HAARDHOUT EN ACCESSOIRES BESTELLEN

Bij uw haardhout kunt u bij ons ook de aanmaakblokjes bestellen. We hebben meerdere soorten; kijk rustig eens rond in onze webshop. De houtsoort van uw keuze kunt u kopen door het in uw winkelmandje te plaatsen. De bestelling wijst zich dan verder vanzelf. Heeft u toch nog vragen, vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0517 76 4000.