Veelgestelde vragen

Verzendkosten


Al onze pallets worden gratis bij u thuisbezorgd. Voor de kleinere producten vragen wij een kleine verzendbijdrage. De exacte verzendkosten van uw order kunt u zien in de winkelwagen.

Internationale betalingen
Bent u woonachtig in het buitenland en wilt u een bestelling plaatsen in onze webwinkel, dan kunt u kiezen voor de optie 'vooruitbetalen' en het orderbedrag overschrijven naar onze bankrekening met de volgende gegevens:

Bankgegevens
NL80 RABO 0360 4123 00 t.n.v. GibaHaardhout.nl

Betalen kan op verschillende manieren:

Ideal, veilig online betalen (Rabobank, ABN, Fortis, ING/Postbank, SNS)
Rembours betaling bij de chauffeur (kosten € 10,00)
Contant/Pin bij afhalen op één van onze vestigingen
* Voor levering naar de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen geldt een toeslag. Levering buiten Nederland is mogelijk in overleg, neem contact met ons op voor de tarieven.

Bestelling
Wilt u een factuur ontvangen van uw bestelling, geeft u dit dan aan bij uw bestelling.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u de door u bestelde artikelen en het te betalen bedrag. Heeft u geen e-mail ontvangen, kijk dan in uw ongewenste mail of het als spam is binnengekomen. Heeft u geen e-mail ontvangen neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 0517-76 4000.

Wilt u uw bestelling wijzigen of annuleren, dan kan dit kosteloos tot 2 dagen voor levering. Dit kan wel consequenties hebben voor de levertijd. Hierna gelden onze retour voorwaarden. Maatwerkartikelen kunnen niet kosteloos worden geannuleerd.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.